remontnaboileri logo1

Ремонт на бойлери Bosch на място.

( Оценка 4.3 ) от ( 17 отзива )

ремонт на бойлери Bosch на мястоРемонт на бойлери Bosch на място

Предлагаме ремонт, монтаж и доставка на всякакви електрически бойлери в София. Реагираме бързо, подхождаме към всяко наше начинание с бързина, професионализъм и съобразени цени. Винаги може да се разчита на нас когато имате нужда от професионален подход и качествено изпълнение на възложената ни задача в сферата на ремонта и монтажа на бойлери. Изпълняваме ремонт, монтаж и демонтаж на всякакъв обем и мощност бойлери

С опита и качествата, които сме натрупали сме способни да разрешим вашите проблеми трайно и качественно.

Когато имате проблем с дефектирало или старо бойлерно табло,терморегулатор, токова защита, ел.бойлернен прекъсвач, нагревателили друг елемент на бойлера и желаете смяна или ремонт извършен с професионализъм и на разумна цена то ние сме хората за решение на вашия проблем

Като професионалисти ние работим и със BOSCH. Предлагаме продажби онлайн и безплатни доставки на бойлери от известната марка.

Извършваме извънгаранционно обслужване на марката за София и района. Ние използваме единствено и само оригинални резервни части от пройзводителя. Ремонтираме, монтираме и поддържаме обемни и проточни бойлери, соларни системи, котли на твърдо гориво, газови котли и термоуправления.

На посочените телефони можете да получите повече информация относно ремонта на бойлерите BOSCH и:

 

  • Цената за монтаж на бойлера закупен от нас;
  • Цена за монтаж на ваш бойлер;
  • Цена за смяна на нагревател 2kW и 3kW на бойлер до 100 литра;
  • Цена за смяна на нагревател за бойлер 2kW и 3kW над 100 литра;
  • Цена за смяна на терморегулатор 16А и 20А;
  • Цена за смяна на ел.ключ;
  • Цена за смяна на меки връзки;
  • Цена за смяна възвратен клапан;

 

Работните екипи на фирмата ще ви посетят в рамките на час от вашето обаждане. Няма да подавате заявки дни предварително за да ви посетят.

Ние работим за клиента!

 

Bosch и всички свързани с тях символи и елементи са търговски марки на и © на Robert Bosch GmbH ( Роберт Бош ЕООД, България )