remontnaboileri logo1

Бойлери Дипломат - денонощен сервиз за ремонт на бойлери.

( Оценка 3.9 ) от ( 38 отзива )

бойлери дипломат ремонтБойлери Дипломат - денонощен сервиз за ремонт на бойлери.

Работим с бойлери Дипломат и осигуряваме тяхното извънгаранционно обслужване на място с оригинални резервни части. Доставяме, монтираме и от ремонтираме бойлери Дипломат за баня, бойлери за кухня и газови бойлери на марката Дипломат. Сервиза извършва дейност в рамките на София и околните райони.

Като извън гаранционен сервиз на бойлери Дипломат ние поддържаме всички модели на марката с оригинални части доставени директно от производителя. Това са вертикални и хоризонтални бойлери, бойлери за баня с различен литраж и мощност на нагревателя, бойлери за кухня и включително газовите бойлери на Дипломат.

Електротехниците ни са запознати със всички нови технологии на марката и имат дългогодишен опит в отремонтирането на всички техни модели бойлери.

Всички ремонтни дейности на бойлерите се извършват на място след посещение и диагностика от наш електротехник. След огледа и диагностиката се определя проблема и цените за отстраняването.  Свържете се с нас за повече информация и цени за монтаж, демонтаж и ремонтни дейности, свързани с:

  • Смяна на нагревател на бойлер Дипломат до 100 литра.
  • Смяна на токово защита.
  • Смяна на фланец и гарнитура.
  • Смяна на ел.бойлерен ключ.
  • Смяна на термозащита.
  • Монтаж на бойлер до 100 литра.
  • Демонтаж на бойлер до 100 литра.

 

Позвънете ни и проблемите ви с бойлера са вече наша грижа. За още информация, може да разгледате и друг наш за ремонт на бойлери Дипломат в София и околностите и където ще намерите допълнителна информация за поправка на бойлерите Дипломат.

 

Diplomat и всички свързани с тях символи и елементи са търговски марки на и © на „Дипломат Корпорейшън” ООД