remontnaboileri logo1

Ремонт на бойлери Теси - Сервиз

( Оценка 4.0 ) от ( 48 отзива )

ремонт на бойлери ТесиРемонт на бойлери ТЕСИ - Сервиз

Фирмата извършва извън гаранционен ремонт на всички видове и модификации на бойлерите Теси по домовете. Фирмата е специализирана в отстраняване на проблеми както по електрическата част така и по водосъдържателя. От ремонтираме следните високоефективни модели бойлери на съвременната марката Теси:

Premium Line електронно управление-Този модел се отличава със следните характеристики:

Оборудвани с аноден тестер, който показва състоянието на анодния протектор и необходимостта от подмяна. А анодния протектор предпазва водосъдържателя от електрохимическа корозия.Високоефективна термоизолация. Стъклокерамично покритие на водосъдържателя, което осигурява надеждна защита от корозия..Фланец, осигуряващ възможност за лесно почистване на водосдържателя от котлен камък и удобен достъп до електрическата част на бойлера. Електронно управление на бойлера.

Premium Line-механично управление-Този модел електрически бойлери има същите характеристики като предходният но за разлика от него управлението е с механичен панел а не електронно.

Base Line вертикални модели, хоризонтални модели, хоризонтални и вертикални модели със серпентина.-Тази серия от бойлерите Теси е най-разпространена и с най-много модификации. Това е най-често купуваната серия от всички произведени модели. Тези модели имат много ценни характеристики, като едни от най-важните са влаго изолиран ел.ключ, лесен сервизен достъп, безшумна работа и компактни размери.

Compact Line за под и над мивка. Това са така наречените локални бойлери и се характеризират с дълъг живот, лесен монтаж и висока ефективност.

Теси Юнга.

Ремонт на бойлери ТЕСИ по домовете

Проточни бойлери Теси. Най-важно за тези модели е новата вградена технология за максимална температура. Произвеждат се за мивка и за баня.

Предлагаме доставка до дома, евтин монтаж и бърз извънгаранционен ремонт на бойлери Теси на място. Разполагаме на склад със всички необходими оригинални резервни части. При нужда извозваме старите бойлери до пунктовете за рециклиране на стари бойлери.

При покупка на бойлер Теси от нас вие получавате безплатна доставка и отстъпка при монтажа.

Позвънете ни Сервиз Теси София  за повече информация относно :

  • Цената за монтаж на бойлера закупен от нас за София град;
  • Цена за монтаж на ваш бойлер;
  • Цена за смяна на нагревател 2kW и 3kW на бойлер до 100 литра;
  • Цена за смяна на нагревател за бойлер 2kW и 3kW над 100 литра;
  • Цена за смяна на терморегулатор 16А и 20А
  • Цена за смяна на ел.ключ;
  • Цена за смяна на меки връзки;
  • Цена за смяна възвратен клапан;

 

Работните екипи на фирмата ще ви посетят в рамките на час от вашето обаждане. Няма да подавате заявки дни предварително за да ви посетят. Денонощен ремонт на бойлери за София. 

Ние работим за клиента!

 

Tesy и всички свързани с тях символи и елементи са търговски марки на и © на ТЕСИ ООД