remontnaboileri logo1

Бойлери Шишков - сервиз за ремонт на бойлери

( Оценка 4.0 ) от ( 22 отзива )

 

 Бойлери Шишков - доставка и монтаж на бойлери

бойлер Шишков Елвидом ООД ремонтира, доставя и осигурява сервизна поддръжка на марката бойлери Светлю Шишков. Бойлери Шишков се предлагат стандартно с 10 години гаранция на водосъдържателя и 1 година на електрическата част. Ние сме обслужвали бойлери на възраст над 15-16 години.

Бойлери Шишков са българска марка бойлери наложила се на пазара на бойлерите, като синоним на качество. Бойлерите се произвеждат от неръждаем материал, неръждаема стомана с дебелина от 1,4мм до 2,4 мм. Бойлерите се произвеждат и по поръчка за нестандартни помещения и ниши, както и с различен цвят и дизайн, което увеличава популярността на марката. Освен стандартен електрически бойлер се произвеждат и бойлери със серпентина или серпентини в зависимост от нуждите на клиента. Марката предлага обемни бойлери за баня и проточни монофазни и трифазни бойлери за баня и кухня. Бойлери шишков произвеждат един особен вид бойлер - бързонагряващ електрически бойлер с три нагревателя и обща мощност 8 или 9 kW. Бойлера се води обемен бързозагряващ с обем от 30 литра или 10 литра.

Бойлери Шишков - сервиз за ремонт на бойлери Шишков

Сервиза за бойлери на Елвидом ООД разполага с резервни части за бойлерите Шишков на склад. Доставяме и монтираме натреватели за бойлери Шишков, терморегулатори за бойлери, термозащити, електрически ключове, електрически кабели, водосъдържатели, капаци за бойлери, термозвойки, планки за окачване, сигнални лампи, възвратни клапани и други.

Диагностиката на повреденият бойлер Шишков се извършва безплатно. Работим с оригинални резервни части за бойлери с гаранция от 6 месеца и 12 месеца. Разполагаме с бойлери Шишков на склад. Всеки закупен от нас бойлер е с безплатна доставка в рамките на София. При заявка на бойлер шишков с монтаж от нашият сервиз вие получавате отстъпка от цената на бойлера в размер от 5%. Гаранцията за монтаж на бойлер Шишков е 60 месеца.

Стандартно се препоръчва от производителя профилактика на бойлера на 12 месеца с цел преглед на защитите и състоянието на водосъдържателя, както и нормалната работа на възвратния клапан, които е важна механична защита от прегряване на бойлера.

След направена профилактика на бойлера и евентуална подмяна на някои части и компоненти се вписва в сервизната книжка на електрическият бойлер, което удължава гаранцията на бойлера.

Бойлери Светльо Шишков и всички свързани с тях символи и елементи са търговски марки са собственост на Светльо Шишков

Бойлери Шишков цени само след запитване!