remontnaboileri logo1

Бойлери Gorenje - Сервиз за ремонт и монтаж по домовете

( Оценка 3.9 ) от ( 12 отзива )

Бойлери Gorenje - Сервиз за ремонт и монтаж  по домоветеБойлери Gorenje - Сервиз за ремонт и монтаж  на бойлери по домовете

Ремонт на бойлери София е на пазара за ремонт на бойлери и електродомакински уреди от 18 години. В продължителната си практика ние сме изградили връзки и отношения със всички производители и доставчици на бойлери. Измежду тези наши партньори са и бойлери Gorenje.

Доставяме и поддържаме тази марка бойлери в град София и околностите. За всеки закупен бойлер с марката от нас вие получавате безплатен транспорт до дома ви и намаление в цената на монтажа от 10 %. Екипите ни от електротехници ще доставят бойлера на адреса в посоченият час и ще го монтират в рамките на час. Гаранция за бърз и качествен монтаж. Ще почистят след себе си и при нужда и ще изнесат напълно безплатно стария бойлер.

Извънгаранционният ремонт на бойлери Gorenje нашите специалисти ще извършат ремонта на вашият бойлер на място и с оригинални части. Ние ще обърнем внимание не само на повредата , а най-вече на причината за повредата. Залагаме на качеството и гаранцията за сигурност и безопасност.

Марката е прочута и със своите готварски електрически печки, котлони, фризери, хладилници, миялни и перални машини и друга електродомакинска техника. Предлагаме монтаж, ремонт и поддръжка на всички видове ел.уреди с марката Gorenje.

На посочените телефони можете да получите допълнителна информация относно:

  • Цената за монтаж на бойлера закупен от нас;
  • Цена за монтаж на ваш бойлер;
  • Цена за смяна на нагревател 2kW и 3kW на бойлер до 100 литра;
  • Цена за смяна на нагревател за бойлер 2kW и 3kW над 100 литра;
  • Цена за смяна на терморегулатор 16А и 20А;
  • Цена за смяна на ел.ключ;
  • Цена за смяна на меки връзки;
  • Цена за смяна възвратен клапан;

Gorenje и всички свързани с тях символи и елементи са търговски марки на и © на Gorenje gospodinjski aparati, d.d. Slovenia