remontnaboileri logo1

Бойлери Stiebel eltron - Монтаж и ремонт в София

( Оценка 3.9 ) от ( 40 отзива )

Бойлери Stiebel eltron ремонтБойлери Stiebel eltron - монтаж на бойлери по домовете

Като фирма утвърдила се на пазара за продажба, доставка, монтаж и мобилен сервиз на бойлери по домовете ние работим и със световно известната и висококачествена марка бойлери Stiebel eltron. Това са немски бойлери със високо качество и специфични материали като стандарт и модификация. Марката се е наложила като световен лидер в производството на обемни електрически бойлери и проточни бойлери за баня.

Като извън гаранционен сервиз на бойлери ние поддържаме всички модели на марката с оригинални части. Това са вертикални и хоризонтални бойлери, бойлери за баня с различен литраж и мощност на нагревателя, бойлери за кухня и включително газовите бойлери.

Електротехниците ни са запознати със всички нови технологии на марката и имат дългогодишен опит в от ремонтирането на всички техни модели бойлери.

Всички ремонтни дейности на бойлерите се извършват на място след посещение и диагностика от наш електротехник в предварително избран от вас час. След огледа и диагностиката се определя проблема и цените за отстраняването му.

Основните услуги, извършвани от фирмата ни и свързани с бойлери Stiebel eltron са:

  • Смяна на нагревател на бойлер до 100 литра
  • Смяна на токово защита
  • Смяна на фланец и гарнитура
  • Смяна на ел.бойлерен ключ
  • Смяна на термозащита
  • Монтаж на бойлер до 100 литра
  • Демонтаж на бойлер до 100 литра

 

 

Позвънете ни и проблемите ви с бойлера са вече наша грижа. При всякаква нужда от допълнителна информация за ремонт на бойлери, може да посетите и друга фирмена страница.

 

Stiebel eltron и всички свързани с тях символи и елементи са търговски марки на и © на STIEBEL ELTRON GmbH & Co. KG