remontnaboileri logo1

Бързонагряващ бойлер

( Оценка 4.8 ) от ( 5 отзива )

Бързонагряващ бойлерБързонагряващ бойлер - доставка и монтаж

 Бързонагряващ бойлер се нарича този бойлер, които е с моментно действие или още проточен бойлер, както е известен на пазара при потребителя. Бързонагряващ бойлер не е обемен бойлер с по-мощен електрически нагревател. Принципа на действи е различен.  Доста често в рекламите за обемни ел бойлери се вмъква функция „ бързонагряващ“, което не е вярно. Бързонагряващ бойлер намира приложение за монтаж в бани, на умивалници и кухни (за кухненски мивки). Електрическата мощност на бързонагряващите бойлери е различна и зависи от предназначението на бойлера.

Видове бързонагряващ бойлер

 Производителите предлагат бойлери с моментно действие за баня и мивка. Предлагат се също бойлери за под налягане и работещи без налягане. Електрическата мощност на нагревателя е от 3,5 до 28 kW, което е предпоставка за огромна разлика в производителността на бойлера и нуждата от електрическо захранване. Бързонагряващ бойлер работещ без налягане се предлага единствено и само със слушалка, като бойлера захранва само душ слушалката. Такъв проточен бойлер не може да захранва други водочерепи точки с топла вода. Подходящ  е за бърза баня.

Бързонагряващ бойлер за баня

 При избор на бързонагряващ бойлер за баня трябва да се вземе предвид нуждата от топла вода, сечението на захранващият електрически кабел,местоположението на бойлера, както и електрическото захранване (230 или 380 V). Бойлерите за баня понякога захранват и други точки в жилището, като кухня, тоалетна и дори други помещение с топла вода. При захранване на други консуматори с топла вода извън банята бойлера трябва да е с мощност над 12 kW и по възможност да се захранва с трифазен ток. При нужда от топла вода само в банята може да се монтира и използва бойлер с монофазно захранване до 12 kW или бойлер с душ слушалка.

Доставка и монтаж на бойлери в София


 Предлагаме доставка и монтаж на бойлери, ремонт на бойлери, сервиз на бойлери, подмяна на бойлери за баня, бойлери за монтаж под мивка и над мивка, свързване на бойлери за парно и други услуги с бойлери. Извършваме също и монтаж набойлер на таван и монтаж на бойлер на гипсокартон, както и ремонт на бойлери на място по домовете.
Разполагаме на склад с обемни и проточни електрически бойлери с различен обем и мощност. Неръждаеми бойлери на цени от ... лв с ДДС и 10 години пълна гаранция.
Работим с бойлери от марките: Тедан, Елдом, Дипломат, Теси, Атлантик, Аристон, Сийменс, Стибел Елтрон, Мидея, Светлю Шишков и Матев. Проточен бойлер за кухня Елдом, проточен бойлер забаня 12 kW и малки бойлери за мивка. 

Цени замонтаж и ремонт на бойлери, както и цени на бойлери мож да видите в сайта или се свържете с нас на тел 0895012345. Цена за монтаж и ремонт на бойлер от 58,00 лева.