remontnaboileri logo1

Доставка и монтаж на бойлери в София

( Оценка 4.8 ) от ( 5 отзива )

Доставка и монтаж на бойлери на ниска цена

Процесът по доставка и монтаж на бойлери преминава през няколко етапа. Първи етап е избора на бойлер, следва доставка и монтаж. Основнен етап при монтаж на бойлер е окачане на бойлера на стената. При монтаж на бойлер на стена трябва да се отчетат няколко фактора, за да извършите безпроблемен монтаж. Това са: материала на стената (бетон, тухла, итонг или друг строителен материал), дебелината на стената, тежестта на бойлера ( при пълен бойлер) и габаритите на бойлера. При монтаж на бойлер на тухлена стена е добре да се презапасите с използване на химически анкери, които запълват кухините в самите тухли и правят стената по-устойчива.

Монтаж на ел бойлер от опитен майстор. Смяна на ел бойлер.

При монтиране на ел бойлер, както споменахме по-горе, се започва от монтирането на куките за бойлера в стената и закачането на бойлера на куките. Преди да започнете с монтажа и пробиването оразмерете самата стена с реалните размери на бойлера. Винаги трябва да имате определените отстоения от таван, съседни стени, електрически излаз на кабела и водопроводните изводи за бойлера. Целта на тези разстояния предвидени от производителя са задължителни. Без зададените в инструкцията разстояние е невъзможно техническото обслужване на бойлера при нужда. Преди да се монтира бойлера на стената проверете здравината на системата. При съмнение в качеството на куките и здравината на системата предприемете мерки за укрепване на стената с конструкция, планки или по друг начин. Пълнете бойлера с вода само при здрава система на закачане и стабилна стена. Монтаж на бойлер Теси, монтаж на бойлер Елдом с гаранция от 5 години.

Свързване на бойлер към водопровода

доставка и монтаж на бойлериСлед като сме монтирали бойлера не стената следва свързване на бойлера към ВиК, като следваме инструкциите на производителя. За свързването на водопровода е необходимо да имате монтирани спирателни кранове и да знаете кои извод е на студена вода и кои на топлата вода ( подаваща и връщаща вода към бойлера). ВНИМАНИЕ: не свързвайте бойлера към водопровода без да сте монтирали възвратният клапан на тръбата на студената вода. След свързване на клапана отворете двата спирателни крана да се напълни водосъдържателя на бойлера. Веднага след отварянето на крановете, отворете и топлата вода в най-близкият смесител. През отвореният кран на топлата вода в смесителя трябва да излезе въздуха от байлера. При потичане на вода значи водосъдържателя е пълен с вода и може да спрете крана на смесителната батерия. Крана на смесителя задължително се отваря при започване на пълненето на бойлера. При неотворен кран въздуха се сгъстява и след това обезвъздушаването е трудно. 

Свързване на бойлер към мрежата

Следващ етап е свързване на бойлер към ел мрежа. Свързването на бойлер към ел мрежата трябва да се извърши от компетентно лице с цел избягване на неприятни последици!

Ние сме сервиз за бойлери от професионални техници за бойлери. Извършваме ремонт на бойлери по домовете, свързване на ел бойлер към ел мрежата, свързване на ел бойлер към ВиК, монтаж на бойлер на тухлена стена, стена от гипсокартон и монтаж на бойлер на таван. Бойлери с безплатен монтаж  в София - няма.  Безплатна е доставката на закупен от нас бойлер, дори и без заявен монтаж!

Доставка и монтаж на бойлери в София

При нас може да заявите монтаж и демонтаж на бойлери, доставка на нов бойлер, както и следните услуги от професионален сервиз за ремонт и монтаж на бойлери:

 • Монтаж на ел бойлер
 • Монтиране на ел бойлер
 • Монтаж на бойлер елдом
 • Монтаж на бойлер на тухлена стена
 • монтаж на бойлер на таван
 • Монтаж на електрически бойлер
 • Монтаж на електрически бойлер към парно
 • Свързване на бойлер към ел мрежа
 • Свързване на бойлер към вик
 • Доставка и монтаж на бойлери София 

 

Вижте цени за монтаж на бойлери и ремонт на бойлери. Монтаж на бойлер цена:

 • Такса посещение на адрес –58,00 лв в рамките на София
 • Такса диагностика – от 28,00 лв / не се заплаща при извършване на ремонт или монтаж на бойлер
 • Монтаж на бойлер до 80 л – от 148,00 лв
 • Демонтаж на бойлер – от 72,00. лв в зависимост от обема и сложността 
 • Монтаж на бойлер от 80 л до 150 л – от  178,00 лв
 • Монтаж на бойлер Елдом цена -148,00